Virtualna mednarodna konferenca ICNMTA, 14.-15. september 2020

08.09.2020

icnmta

Mednarodna konferenca ICNMTA (International Conference on Nuclear Microprobe Technology and Applications) že več kot tri desetletja omogoča znanstvenikom, da predstavijo svoje najnovejše dosežke in razpravljajo o razvoju tehnologije visokoenergijskih fokusiranih ionskih žarkov in njeni uporabi na različnih raziskovalnih področjih, kot so kvantno računalništvo, biologija, medicina, materiali, kemija, okolje, energija, geologija, umetnost, arheologija in forenzika.

Zaradi trenutnih razmer, ki so povezane s pandemijo, bo 17. ICNMTA, ki naj bi potekala na Bledu v Sloveniji, 14. in 15. septembra 2020 na spletu. Pridružite se nam na spletu in prisluhnite predavanjem, sodelujte pri razpravah in se srečajte z udeleženci in številnimi industrijskimi razstavljavci v virtualnem prostoru. Na konferenco je v tem trenutku (do 4.9.2020) prijavljeno več kot 100 udeležencev iz petih celin. Vse dodatne informacije najdete na spletnem mestu: ICNMTA2020.

Konferenci bo sledilo javno predavanje prof. Davida Jamiesona (Univerza v Melbournu, Avstralija) z naslovom Einsteinova revolucija: kvantna tehnologija za kvantni računalnik 21. stoletja. Predavanje bo na spletu (prek Zooma in kasneje na Videolectures.net) 16. septembra ob 13. uri.

Veselimo se našega spletnega srečanja!

Paula Pongrac in Primož Pelicon, predsednika ICNMTA2020

bled_otok